Upravo sam završio i predao “SLUŽBENOM GLASNIKU” prvi tom ENCIKLOPEDIJE SRPSKE DIJASPORE, u prekookeanskim zemljama i Aziji. Predstavljanje ovog trotomnog leksikona svih Srba sveta biće na Sajmu knjiga krajem oktobra u Beogradu.

Potom 2017. izdajemo drugi tom ENCIKLOPDEIJA SRPSKE DIJASPORE u Evropi, i 2018. godine ENCIKLOPEDIJA SRPSKE DIJASPORE na Balkanu.

Sva ti toma imaće oko 8.000 odrednica srpskih institucija, toponima, organizacija i ličnosti iz 105  država sveta.

Ovo kapitalno delo je kruna mog istraživačkog rada Srba u rasejanju, po rečima Vuka Karadžića: “Srbi svi i svuda!”, koje traje skoro četiri decenije.

Završio sam i predao izdavaču i rukopic “Princ Čarl i Srbi”, o podmugloj britanskoj diplomatiji prema srpskom narodu.

U štampi su knjige “Jovica Andonov – vitez Bratstva sveti Jovan”, “Bratstvo sveti Jovan i naši ljudi u Skandinaviji”, “Kralj Čukarice” o Živoradu Mihailoviću, poznatijem kao Žika Muštikla i “Džimi Karter i opasni Srbi”, čiji sam bio priređivač.

Planiram da radim knjige za digitalno tržište pod naslovom “Arkan je živ”, “Ubij bližnjeg svog”, novo izdanje, i “Najzagonetnije srpske ubice”. U pregovorima sam da istražujem i pišem knjigu o Srbima u Velikoj Britaniji, delo o Srbima u Nemačkoj, kao i biografiju najpznatijeg srpskog građevinara u svetu i njegove braće.

Izdavač mojih knjiga je “Prometej”, Novi Sad: http://www.prometej.rs/cms/view.php?id=1

DIGITALNA IZDANJA izdaje Agencije http://www.teabooks.rs/ i mogu se kupiti u sledećim knjižarama: